Datorita specificului domeniului de activitate si a legislatiei in vigoare, produsele farmaceutice si parafarmaceutice achizitionate de pe site-ul www.aisfarm.ro nu pot fi returnate.

Exceptie fac cazurile in care produsele livrate nu corespund cu, comanda efectuata si confirmata telefonic. In aceasta situatie sunteti obligat sa anuntati prin email sau telefonic neconcordanta si vi se va restitui integral contravaloarea produselor livrate.  

 

In cazul produselor de tip cosmetice, dermato-cosmetice, dispozitive medicale este posibila returnarea acestora. Returul produselor se supune Ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta. Nu riscati nimic: Chiar daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare, fara nici o explicatie.  

 

Termenul in care puteti solicita returnarea produsului este de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia.

Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea ambalajului si a produsului expediat (sa fie nedesfacut, respectiv sigilat). (www.aisfarm.ro comercializeaza produse de uz personal, fapt pentru care constatarea eventualelor defecte / neconcordante se va realiza de catre client exclusiv prin inspectie vizuala detaliata la primirea coletului).

 

Daca in cursul inspectiei vizuale se constata eventuale defecte ce vor fi reclamate, clientul este obligat sa nu utilizeze produsul in scopul in care acesta a fost achizitionat, urmand a fi returnat in ambalajul original impreuna cu factura fiscala. Este obligatorie returnarea facturii fiscale. Returnarea contravalorii se realizeaza dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale.  

 

Acest articol nu se aplica medicamentelor şi vaccinurilor prezentate pe site, care se pot comanda, plati si ridica doar de la sediul Farmaciilor Ais.

De asemenea, politica de returnare nu se aplica comenzilor care se ridica de la ghiseu. Produsele pentru aceste comenzi sunt doar rezervate, clientul rezervandu-si dreptul sa le achite sau nu dupa ce le verifica conformitatea in momentul ridicarii precomenzii de la ghiseu.