4 Femina x 28 cpr

Cod intern: P01271
17,70 RON Pret cu TVA
Denumire Produs 4 Femina x 28 cpr
Descriere

Indicatii

4Femina este produsul care inlatura efectele adverse ale anticonceptionalelor orale gratie compozitiei sale inovatoare si naturale; 
Acidul Folic ( sau Vitamina B9) este o substanta hidrosolubila ( trebuie administrata zilnic pentru eficienta) care are multiple roluri:
- pe perioada utilizarii anticonceptionalelor ( acestea genereaza efecte negative asupra nivelului de folat din sange); 
- in sarcina ( ajuta la dezvoltarea celulelor nervoase ale fatului); 
- in prevenirea cancerului cervical & displaziei cervicale (care netratata duce la cancer de col uterin). 

4Femina este suplimentul alimentar care prin compozitia sa genereaza efecte benefice la femeile care utilizeaza pilulele anticonceptionale.

4Femina :

-nu influenteaza efectul pilulelor contaceptive;
-poate fi administrat o lunga perioada de timp;
-nu genereaza efecte adverse provocate de varsta sau alimentatie;
-administrarea poate fi inceputa in orice perioada a ciclului menstrual;
-nu genereaza efecte adverse in urma asocierii cu diverse alimente si substante medicamentoase.

Compozitie

Cromul contribuie la metabolizarea mai rapida a zaharurilor si scade pofta de dulciuri. Cromul are rolul de a regla functiile pancreasului, astfel pofta de dulce (care apare din cauza scaderii glicemiei) dispare si in consecinta se diminueaza cantitatea de dulce administrata ducand la scaderea in greutate.
Extractul de Guarana este un bun antioxidant, ajuta la reducerea stresului, stimuleaza sistemul nervos si muscular al organismului, creste tonusul psihic si libidoul.
Pulberea din suc de Anginare -> Produsele din anghinare sunt utilizate in tratamentul unor afectiuni precum: insuficienta renala, insuficienta hepatica, hepatita cronica, ciroza hepatica, balonarea, calculii biliari, anorexia, hipercolesterolemia, hipertensiunea arteriala, diabetul si numeroase boli digestive.
Extractul de Urzica este recomandat pentru efectele sale diuretice, pentru capacitatea de curatare si detoxifiere a organismului, datorate unui mare continut de flavonoizi si de potasiu, avand ca efect si reducerea celulitei.
Extract de Ceai Verde are efect protector asupra sanatatii si este benefic asupra functionarii aparatului digestiv, sistemului nervos, cardiovascular si anihileaza cu succes radicalii liberi. 


Administrare

1 comprimat pe zi, dupa administrarea pilulei contraceptive.

Ambalare

4Femina 28 comprimate
 


Producator ZDROVIT