Termeni si conditii

1. COMERȚUL ELECTRONIC

Toate materialele, produsele și serviciile S.C. AIS Prodimpex S.R.L. oferite pe paginile de internet ale acestui site sunt oferite în baza următorilor Termeni și Condiții.
 

Folosirea (vizitarea, comandarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții ale site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Vă recomandăm citirea cu atenție a acestor Termeni și Condiții. 

S.C. AIS Prodimpex S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără vreo altă notificare prealabilă. Sunteți de acord și acceptați că, fără nicio notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau arhiva din conținutul site-ului, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nicio formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câteodată față de produsul pe care-l prezintă, în funcție de furnizorii consumabilelor cu care lucrăm.

 

2. DREPTUL DE AUTOR

Conținutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea S.C. AIS Prodimpex S.R.L. Folosirea fără acordul S.C. AIS Prodimpex  a oricăruia dintre elementele enumerate se pedepsește conform legilor în vigoare.



3. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. AIS Prodimpex S.R.L., înscrisă in registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 32941/2014, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.
Conform art. 12 din Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că:

 

Conform art. 13, 14, 15, 16, 17 și 18 din Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiați de dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție față de prelucrarea datelor personale care vă privesc, dreptul de a solicita ștergerea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la S.C. AIS Prodimpex S.R.L., Bucuresti, Sector 5, Soseaua Alexandriei 144, email:contact@aisgrup.ro
Informațiile cuprinse în formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. S.C. AIS Prodimpex S.R.L. nu oferă, nu vinde și nu face schimb de adrese e-mail, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane fără acordul dumneavoastră explicit.

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri nici în țară, nici în străinătate.

 

4. LIMITAREA RĂSPUNDERII

Societățile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în fața niciunei persoane care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site. Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal.

Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Datele prezentate in acest portal au un caracter informativ si nu implica niciun angajament, de nicio natura, din partea SC AIS PRODIMPEX SRL. SC AIS PRODIMPEX SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in situatia in care clientii sai faciliteaza, cu intentie sau din culpa, accesul unor terti la informatii ce ar putea permite acestora accesarea si/sau utilizarea prezentului portal. Accesarea acestui site reprezinta acordul dumneavoastra.

 

Informatiile din acest portal se actualizeaza in fiecare dimineata. Ultima actualizare a fost facuta azi la 7:00 AM si contine informatiile disponibile la acel moment. Informatiile inregistrate ulterior acestei actualizari nu sunt incluse in acest portal, prin urmare situatia exacta din momentul in care vizitati portalul poate diferi de informatiile prezentate.

 

5. DREPTUL DE DENUNȚARE UNILATERALĂ

Conform art. 4, lit b) din Ordonanța nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestării de servicii, de la încheierea contractului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Cheltuilelile de transport cad în sarcina clientului.

AIS Prodimpex va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului de către cumpărător.

 

6. EXECUTAREA CONTRACTULUI

Puteți comanda produse sau vă puteți înscrie pe site completând formularul de comandă din secțiunea COȘ de pe site.

În urma înscrierii, veți primi un email de confirmare a înregistrării.

Comenzile vor fi onorate în timpul cel mai scurt, precedate de emailul de confirmare. Termenul de livrare este de 3-15 zile lucrătoare.

În cazul în care S.C. AIS Prodimpex S.R.L.

 nu poate executa contractul din cauză că produsul sau serviciul nu este disponibil, va informa consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta Ie-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile.

Prin acest site se poate livra consumatorului un produs sau serviciu de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate.

 

7. MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pentru plățile făcute pe teritoriul României, modalitatea acceptată de plată este plata ramburs, plata prin transfer bancar si plata cu cardul.

 

8. FORȚĂ MAJORĂ

Părțile nu vor putea fi făcute responsabile pentru neexecutarea parțială sau totală sau pentru executarea necorespunzătoare a obligațiilor, dacă aceasta s-a datorat unor circumstanțe de forță majoră.

 

9. LITIGII

Orice litigiu apărut între utilizatorii acestui site și S.C. AIS Prodimpex  S.R.L., care nu se va rezolva pe cale amiabilă, va fi soluționat de către instanțele judecătorești competente material situate la sediul social al S.C. AIS Prodimpex S.R.L.


10. RECLAMAȚII

Pentru orice reclamații, vă rugăm să vă adresați către S.C. AIS Prodimpex S.R.L. la adresa de email contact@aisgrup.ro.


 

Acest magazin online este în proprietatea și administrarea S.C. AIS Prodimpex S.R.L.

Toate drepturile rezervate.