Oferta saptamanii

Coughend sirop x 100ml (Ayurmed)

Cod intern: 2086
23,00 RON Pret cu TVA
In stoc (Livrare in 1-2 zile)
Denumire Produs Coughend sirop x 100ml (Ayurmed)
Descriere

Coughend sirop este un preparat util în toate tipurile de tuse, congestionări la nivelul căilor respiratorii superioare şi inferioare. Extractul de Piper Longum este util în tulburările de motricitate şi secreţie bronşică ce au ca rezultat diferitele tipuri de tuse, bronşite cronice, astm bronşic.  Extractul de Glycyrrhiza glabra reduce secreţiile de mucus bronşic şi vindecă infecţiile gâtului. Extractul de Ocimum sanctum şi Vasa are efect vasodilatator.

Ajuta la cresterea capacitatii naturale  de autoaparare a organismului si de de adaptare in sezonul rece.

Are efect bronhodilatator, contiribuie la eliberarea bronhiilor, reduce edemul si inflamatia mucoasei bronhice in caz de astm bronsic.

Indicatii: Toate tipurile de tuse (uscată, umedă, convulsivă) infecţii ale căilor respiratorii superioare (faringite, laringite, bronşite) şi inferioare (bronşiolite), astm bronşic alergic şi nealergic.

Mod de administrare: 5-10 ml (1-2 linguriţe) de 2 ori pe zi. Efectul se manifestă timp îndelungat.  Precautii: Produsul este sigur în dozele recomandate pentru administrare. Eventuale probleme legate de siguranţa în utilizare sunt extrem de rare. 

Ambalaj, prezentare: Flacon 100 ml.  

Producator AYURMED